top of page

KERNWAARDEN

Babimex25.JPG

Lief voor onze planeet

Plum Plum is een kleinschalig, Belgisch familiebedrijf. We creëren producten voor baby’s en peuters en vinden het belangrijk dat we voor hen een mooie, groene, gezonde en veilige wereld kunnen achterlaten. De collecties worden geproduceerd in Europa – onder eerlijke werkomstandigheden – en zijn gemaakt van biologisch katoen, zonder in te boeten op kwaliteit. Zo kunnen je tijdloze Plum Plum producten ook nog dienen voor een volgend kindje of doorgegeven worden aan familie of vrienden. Ook voor de verpakkingen proberen we zoveel mogelijk met recycleerbare materialen te werken.

Bovendien dragen onze laatste nieuwe collecties (Dot, Ren, Ulk, Rust, Lauf en Ylber) het Oeko-Tex label. Dit label geeft je onder meer de waarborg dat onze producten geen schadelijke stoffen bevatten.

Lief voor het hele gezin

Bij het ontwerpen van onze collecties zetten we uiteraard steeds het kind op de eerste plaats. We zien erop toe dat elk product voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Kwaliteit en veiligheid zijn topprioriteit. Daarbij verliezen we zeker het comfort voor zowel de ouders als het kind niet uit het oog. Vanzelfsprekend is ook het design van het product belangrijk. We willen – naast de kinderen – natuurlijk ook de jonge ouders aanspreken en streven er dus naar dat al onze producten niet alleen perfect in de babykamer passen maar ook mooi aansluiten bij het interieur in de woonkamer. Iedereen blij!

Babimex61.JPG
bottom of page