Safety Vent

 

 

WAT IS SAFETY VENT?

Safety Vent is een unieke ventilatiestrook die in het Plum Plum babybeddengoed wordt verwerkt om de veiligheid van uw baby tijdens het slapen te verhogen. Deze Safety Vent ventilatiestrook is gemaakt van een bijzonder open en soepele stof, waardoor oververhitting wordt voorkomen en het vrij ademen wordt bevorderd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SAFETY VENT OM DE WARMTE TE REGELEN

De unieke Safety Vent ventilatiestrook zorgt voor een comfortabele slaaptemperatuur en vermindert de kans op overhitting. Wanneer je baby rustig slaapt is de ventilatiestrook ‘gesloten’. Wanneer je baby het echter te warm krijgt en begint te woelen, opent de ventilatiestrook waardoor warme lucht snel wordt afgevoerd en koelere lucht binnenstroomt. Zo wordt de comfortabele slaaptemperatuur snel hersteld.

Bij Plum Plum dekbedovertrekken is de soepele Safety Vent ventilatiestrook bovenaan in de dekbedovertrek verwerkt. Bij slaapzakken is de Safety Vent ventilatiestrook in beide zijkanten aangebracht.

 

SAFETY VENT OM VRIJ TE ADEMEN

Naast warmteregulatie bevordert Safety Vent ook het vrij ademen. Bij Plum Plum park/bedomranders is er een Safety Vent ventilatiestrook verwerkt in de voor-, achter- en bovenzijde. Die zorgt ervoor dat je baby vrij kan blijven ademen mocht hij met het hoofdje tegen de omrander rollen. Om de veiligheid nog te verhogen, zit er onderaan de park/bedomrander nog een extra strook Safety Vent, die onder de matras moet worden weggestopt. Hierdoor kan je baby niet onder of achter de omrander komen.

 

PLUM PLUM COLLECTIES MET SAFETY VENT

Alice

Bambi

Bunny

Mickey

Mowgli

Tigger

Knabbel&Babbel

Om www.plumplum.be goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.